Intrinsic Consulting nv

Tel:
+32 (0)16/ 62.27.43
Fax:
+32 (0)16/ 62.23.10
Mobile:
+32 (0)475/ 201.201


info@intrinsic.be


Kerio Oplossingen

Toen we voor het eerst begonnen met de verkoop en ondersteuning van de Kerio oplossingen in 2007, was het productgamma niet zo uitgebreid. We herinneren ons nog hun populaire WinRoute oplossing. Eén van de eerste firewalls met intelligente functionaliteit.

WinRoute Pro was toen de ideale oplossing voor thuiskantoren en voor kleine bedrijven. Het omvatte technologieën zoals een Network Address Translation (NAT) router, Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server, Domain Name Server (DNS) forwarder en Port Mapping om meerdere diensten te hosten in je eigen lokale netwerk. Je kon connecteren via inbelverbindingen, ISDN, DSL of kabel. Het draaide op Windows.

Connecteren, communiceren en samenwerken zonder compromis — Kerio’s topproducten (Connect, Control en Operator) zijn gemaakt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Ze combineren krachtige functies met gebruiksgemak voor bedrijven en IT professionals. De aantrekkelijke licentiepakketten en de flexibiliteit om op verscheidene hardware en softwareconfiguraties te draaien, levert functionaliteit voor gemaakt voor grote bedrijven aan een lage totale kostprijs.

Kerio ontwerpt hun producten op basis van drie principes:

EENVOUD – Krachtige oplossingen die gefocust zijn op flexibiliteit, toegankelijkheid en functionaliteit zonder onnodige IT complexiteit

STABILITEIT – Betrouwbare, zekere communicatie en samenwerking zonder storende en dure ongeplande downtime

Veiligheid – Beveiliging die reikt van netwerk tot business – op rollen gebaseerd beleid, “office” telefoongespreken doorgestuurd naar mobile apparaten, geëncrypteerde emails – en de mogelijkheid voor gebruikers om overal en eender wanneer te kunnen werken